Jag är kvinna..!!

Kvinna – jag älskar att vara kvinna!!! Jag älskar att uttrycka min kvinnlighet och jag njuter av det :-) . Det har varit så så långt jag kan minnas tillbaka! Jag klättrade i träd, hittade på en massa saker men jag har alltid varit ”flicka” utan att jag upplevde nån rosa period, avskydde och avskyr fortfarande volanger, rysch och pysch. Blev tidigt förälskad i 40- och 50-talsmodet med dess kläder och skor med stilettklackar. Mina första sådana skor köpte jag på 70-talet…vilken dröm!! I tidig tonårstid lärde min moster mig hur man ska sminka sig och då blev jag fast. Sminkning…så jättekul det är!!!! Att ta fram det bästa i någons ansikte…det blev många som fick sitta framför mig medan jag experimenterade med dem….och mig själv! Kläder, smink, skor, allt det där är ”utanpå saker”…sånt man kan ta på och se, som man utåt visar sin kvinnlighet med, lite fåfänga, lite självbekräftelse!

För mig kommer kvinnlighet inifrån…från själva kärnan av jaget! Att känna sin styrka i att vara kvinna och känna sig tillfreds, säker och trygg i sin kvinnlighet! Att våga släppa fram den och låter den utrycka sig på det viset som känns bäst! Ibland känns det som om jag har otaliga års erfarenhet inom mig av kvinnlig kraft som bara väntar på att plockas fram, all nedärvt kunskap från många kvinnor. Jag kan känna en stolthet över att vara kvinna, att vara fylld av vetskap att jag är den jag är och hela tiden lära mig att ta tillvara på allt som det innebär. Med åren så kommer självacceptansen, att acceptera sina egenheter, sin kropp och sitt sinne. Det krävs mycket lärdom och självinsikt och man blir aldrig fullärd. Jag är tacksam för min kropp, som är den där min själ bor just nu. Den är inte perfekt men stark, den har burit och fött barn, den har givit och ger mig glädje och njutning och jag gillar den faktiskt rätt bra :-) ). Mitt sinne är mycket mer öppet än för några år sedan och jag känner mycket mer tillit till att allt ordnar sig…som jag vill och önskar :-) ).  Jag har kommit en bit på väg och nu går utvecklingen fram mycket fortare än tidigare! Jag tar mer tillvara det som kommer i min väg och har precis börjat lära mig att släppa det som hindrar mig eller inte ger mig något! Jag är en människa under utveckling och jag älskar varje lärdom även om det ibland känns svårt att gå igenom den. Jag är KVINNA!!!!…stolt, stark och tacksam…och detta gör mig ödmjuk!!!

Alla människor skulle behöva känna sig stolta över sig själva…med ödmjukhet. Män och kvinnor, som är bundna till varandra, ingen kan existera utan den andra för då skulle mänskligheten dö ut! Jag önskar att män och kvinnor respekterar varandra på alla vis. Vi är olika..men har lika värde och behövs precis lika mycket! Förtryck och orättvisor av alla dess slag skulle försvinna om vi såg varandras värde och uppskattade den. Tyvärr är det en lång bit kvar innan alla har förstått det!! Men för varje människa som förstår sammanhanget i livets väv…så blir det bättre :-) )

Jag är glad att jag blev född till kvinna :-) !!!!!!…och hedrar styrkan, kraften och glädjen i kvinnligheten!!

6 Kommentarer till “Jag är kvinna..!!”

  1. Jondalar Säger:

    Å vad jag älskar kvinnor som förmedlar den sortens kvinnlighet som du gör !! Det är inte många som vågar tillåta sig att älska sig själv men de som gör det har en speciell utstrålning av trygghet, värme och glädje.
    Jag är säker på att du är en sådan person.. Var stolt över dig själv !!!

  2. Starglimmer Säger:

    Tack för de fina orden!! De värmer mycket!!! :-) )

  3. Viola Säger:

    Starglimmer, ingen tvekan, du utsrålar kvinna i alla dess beståndsdelar….och du njuter av det passionerat..jag kan gå till mig själv,,,jag känner som dig,,bejakar kvinnan i mig men för mig kräven den en mortpart i mitt fall en man som bejakar sin maskulina sida…då bli också kvinnan i mig ännu kvinnligare..puss på alla hjärtans dag och dina ögon glimmar..som stjärnor..

  4. Starglimmer Säger:

    Viola…jag tror att all kvinnlighet bejakas av maskulinitet och likadant tvärtom. Det finns bland allt levande och ligger nog i urinstinkten :-) . Det är ungefär som att putsa fjädrarna när rätt motpart kommer in i ens liv :-) och vågar man bejaka sin kvinnlighet i det ”normala” livet så blir den ännu kraftigare vid ett sånt tillfälle… precis som du säger. Du utstrålar också en massa kvinnlighet!!
    Puss på dig!!

  5. Tods Shoes Säger:

    Tods Shoes is a good choice for leisure times, casual but still fashi, Tods Shoes Sale online for sale, high quality, low price, ,Tods Outlet for sale 24- hours online

  6. Coach Bag Säger:

    Be it gifts or Coach Backbag it provides the essence of style and quality that can’t be justified by words.A revolutionary online retail store with a difference, yes I am talking about the new york hats.They likewise have bogus watch rolex, which are available on both wholesale and list at pocket friendly rates.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu