Den som väntar…..

Jag avskyr att vänta!!!!!!!!!!!

Inte väntan i sig…inte när jag vet att väntan har ett slut, när det liksom är en begränsad väntan. Det är den där väntan där jag inte vet HUR länge jag ska vänta som gör att jag blir frustrerad och irriterad. Jag har inga större problem när jag tex har en tidpunkt att vänta på, en dag eller en bestämd händelse som är spikad. Det är just den där väntan när man inte VET, när man måste hålla koll så man inte missar det man väntar på…där tiden både går sakta och ändå snabbt. Då blir man liksom låst en rätt lång tid som man kunde använda till något annat.

Händer det sen att det man väntar på inte inträffar överhuvudtaget, ja då blir jag oftast väldigt, väldigt besviken och på något vis vill jag gärna låta det gå ut över någon eller något. Vilket är himla dumt….för det är ju mitt eget fel att jag suttit där och….just…väntat. Jag har faktiskt ansvar för min egen tid. Är det nån gång som jag kan bli tjurig….så är det just i en sån situation. FAST jag vet att det är slöseri med energi!!!
Men innerst inne är det ett litet hämndbegär som dyker upp! Varför ska jag sitta och vänta och må skit??? JUST i det läget…DÅ kan jag nog bli rätt spydig!!!…och må ännu sämre!!!! Så det ÄR dumt att slösa energi på det! Jag SKA lära mig att inte vänta på saker som jag inte har någon tidsgräns på, SKA inte ställa in mig på saker jag kanske blir besviken på!!! …och jag ska inte bli sur och tjurig och få mig själv att må dåligt…när jag själv har valt att vänta!!!

Jag avskyr ovisshet!!! Kan vara mitt kontrollbehov och det har ändå blivit mycket bättre!!!

Jag väntar gärna…när jag vet att det tar slut…och jag väntar nu!!!!…på något gott som är ett slut och en ny början :-) !!!! DET kan jag vänta på…med lite vånda…men ändå med tillförsikt!!

Men en väntan utan slutpunkt…DEN måste jag lära mig att bemästra!!! Inte låta någon annan lida för det JAG gör!!! Det är helt galet!!! Inte ta allt så personligt…det finns situationer där väntan sker utan att nån kan hjälpa det!!!!

Acceptera saker som de är…..och göra annat istället för att bara vänta….det ska jag göra…från och med NU!!! :-)

3 Kommentarer till “Den som väntar…..”

  1. Moondust Säger:

    DET SKA VA GÖTT Å LEVA….annars kan det kvitta!
    Ta språnget…..DU KLARAR DET!
    Sitt inte och vänta på livet…
    LEV DET!
    Hoppas innerligt att du sköter om dig och inte faller ner i avgrunden….
    Tänker på dig….
    Kramis
    /Moondust

  2. louis Säger:

    louis vuitton handbags

  3. true feelings sex dolls Säger:

    The tree was glad to see him happy but 100 steel boned corset shaper the boy didn’t appear since then. The tree was again lonely and sad. One hot summer day,mens sexy japan girl the boy returned and the tree was delighted. “Come and play with me!” the tree said.“I am sad and getting old. I want to go sexy lingerie game uniform sailing to relax myself. Can you give me a boat?” “Use my trunk to build leather wedding shoes the boat. You can sail and be happy.” So the boy cut the tree trunk to make a boat.amanda

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu