Gummibandet är töjt…till bristningsgräns..

Det är fest i grannhuset mitt emot. De sitter i trädgården och det ser så härligt ut! Ett par sitter och håller om varandra och pussas, drinkarna är framme och det är mycket skratt.
Känner jag mig ensam? Egentligen inte. Jag känner mig inte ensam på det viset att jag är ledsen eller verkligen känner mig…ensam. Däremot känner jag mig ensam för att jag saknar. Jag saknar min kärlek, jag saknar sällskapet, jag saknar samvaron, jag saknar vardagen, jag saknar sakerna som vi skulle kunna göra tillsammans…..som att ha en fest för vänner och sitta i trädgården.
Tiden går och går och jag kommer inte närmare början på ett nytt steg i mitt liv. Det skymtar i fjärran, en liten skymt av hur det kan vara, men varje gång det går ett steg framåt så går det ändå inte framåt utan står still eller tom gör saker och ting värre. Värre på grund av att jag hoppas mer och sen får en bitter besvikelse som jag får för att jag har trott på hoppet. Efter någon dag börjar hoppet växa igen, varje gång mer färgad av tvivel.
Det värker i mig! Det värker i mig av längtan, av tvivel, av hopp, av misstro. Jag pendlar så mellan otrolig lycka och bottenlös hopplöshet. Dessa stora hopp mellan sinnestillstånden tar så mycket av min livsglädje, min energi!! När jag nuddar den högsta punkten på himlen, när jag känner glädjen i att älska utan gränser, då känner jag en kraft som inte går att beskriva! Den fyller mig med allt som som finns, all kärlek och alla möjligheter som den ger. Jag vet att detta är det rätta, det som livet har haft i beredskap för mig, det som varit meningen med allt jag har gått igen. All lärdom som jag har fått i livet har fört mig hit! Är inte lärdomen inom detta över nu då??? När jag nuddar vid botten av hopplösheten, när besvikelsen återigen visar sitt ansikte, undrar jag om jag har mer som jag ska lära mig. Jag tycker det är dags för mig nu….dags att få den kärlek jag förtjänar. Med den man som har berört mitt hjärta, överraskande, oväntat och med en enorm stor kraft och kärlek som får mig att känna mig hel. Jag vill ge honom den kärlek som han förtjänar…om han vill ta emot den! Den stora kärleken som jag känner i mitt hjärta, som jag vet att han kan ta emot om han bara öppnar sig helt för den!!!! Men han gör inte det!!!!! Han öppnar sig inte helt!!! Han släpper inte taget helt och hållet….och jag väntar och väntar och försöker hålla kvar tron på löften.
Har jag trillat in i den klassiska fällan som många före mig? Den klassisk fällen som ”den andra kvinnan”??? Jag har aldrig varit i detta läge tidigare! Läget där jag är fri att gå min egen väg men väljer att älska någon som inte är det! För väljer gör jag på ett vis…jag väljer att vara kvar och flyga upp till himlen av de små stunderna jag får. Jag väljer att ta dessa och sen sjunka ner i förtvivlan igen. Men jag väljer inte min kärlek, den finns där vare sig jag är lycklig eller förtvivlat!!! Jag får löften, löften som jag klamrar mig fast vid som en livlina. Hur många har gjort samma sak före mig och kommer att göra samma sak efter mig? Jag har själv tänkt tankarna att dessa kvinnor som råkar ut för detta är ömkansvärda. Hur kan de tro på löften som ges om och om igen…men som aldrig blir uppfyllda? Hur kan de tro på en man som ger dessa löften, drar ut på tiden, har undanflykter varje gång och som lovar för varje gång de försöker få ett avslut på den rådande situationen att nu ska det ske? Nu vet jag….de gör det av kärlek! De gör det för att de innerst inne väljer att tro att det kommer att ske….det som de längtar så hett efter!! De gör det så länge tills besvikelsens förtvivlan får dem att inse att de levt i en drömvärld där realiteten inte har tillträde. Först då kan de börja släppa taget och gå vidare.
När är gränsen nådd?? När är MIN gräns nådd?? Det är som ett gummiband som töjs och töjs och töjs för att till slut brista. Mitt gummiband är spänd till bristningsgränsen nu. Det har töjts länge, bit för bit. Emellanåt släpper det efter men sen töjs det igen, lite hårdare för varje gång jag blir besviken. Jag känner hur det töjs just nu, just i denna stund, efter en tur till himlen och inga förändringar som har skett än. Återigen väntar en dag av bittra tankar, gråt och oförståelse. Varför händer det inget??? Vad väntar han på?? Varför skjuter han det framför sig igen?? Vad hindrar honom?? Vad är hans löften värda?? Varför GÖR han inte det…tar steget som han har lovat??? Lovat i en lång lång tid. Är det jag som är så himla lättlurad?? Som frivilligt låter mig invaggas i falska förväntningar?? Det finns dom som säger det. De som säger till mig att jag är lurad, att jag måste gå vidare med mitt eget liv och inte tro på dessa löften som hela tiden skjuts framåt och framåt. För om han verkligen menade det han säger så skulle han inte tveka, inte vänta utan stå för den kärleken han säger att han känner! Han skulle kunna ta allt det jobbiga och vilja ha det avklarat så fort som möjligt. Han skulle välja mig med glädje och skulle ha styrkan att kämpa sig fram tills han får det som han säger att han vill ha, även om det innebär att tids kamp med känslor, konflikter och anklagelser!
Jag har lovat att stötta, älska och finnas där. Jag gör det gärna…MEN INTE HUR LÄNGE SOM HELST!! Jag klarar inte att stötta när jag mår dåligt själv!!! Jag klarar inte att ha dessa dagar som jag håller på att bryta ihop!! Jag klarar inte att älska så mycket och inte få visa det fullt ut! Det räcker inte med de små stunderna längre…jag vill ha allt!!! Jag vill ha ett liv tillsammans i kärlek, i trygghet och ömsesidig omtanke!!! DET är vad jag vill ha!!! Jag vill inte ha dessa tankar där jag börjar ge dom rätt, de som som säger att jag måste börja tänka till!!! Att jag måste tänka på mig själv, på mitt bästa, på mitt liv!!
Gummibandet är sträckt…nästan så det brister! Brister det så förlorar jag kärleken, respekten, omtanken och livet blir svårt! Jag hoppas fortfarande att det inte blir så….men jag förbereder mig inför möjligheten.

26 Kommentarer till “Gummibandet är töjt…till bristningsgräns..”

 1. tiffany jewellery Säger:

  These tiffany jewellery would be nice investments for you in long term. These tiffany jewellery are brilliant and prove to be wonderful for you while it makes you stand out of the crowd. The dashing and extraordinary links of London you get will attract every eye in a crowd and makes you feel more confident. If you are not having links of london sale yet, check them out and own them now as were not so affordable ever before. You will not miss them out. Be it Christmas or Valentine’s Day or any other special day that you would like to celebrate, a oakley sunglasses online gift would be just perfect for any occasion. Many people think of the perfect cheap oakley sunglasses to purchase for their loved ones. Even if you shop for your special occasion at the last moment, you are sure to find something nice at oakley sunglasses online.

 2. Coach Outet Store Online Säger:

  Winter passed, if you want to make a human palpitates bags? Coach Outlet absolutely is preferred, Coach Outlet Store bags contracted low-key in and send out a high and luxuriant nature, simple fashion design let you walk at the forefront of fashion, full of strong ego style, make the sole TianNiu charming is spruce vivid images, very real take modern package money, tie-in range, leisure, being installed, street, and there’s no reason to resist? In the Outlet Store, you can cleans out all sorts of design bags, not only excellent quality, and the price is low, come Coacht Outlet Online right, more surprises all in Coach Outet Store Online.

 3. Hermes Handbags Säger:

  They are mainly from Cheap Beats By Dre the large number of wastewater discharges from industrial processes, waste gas, waste residue and agricultural application of pesticides and fertilizers Dre Beats Headphones. The third category is the radioactive materials, mainly from atmospheric nuclear explosions scattered material, industrial, scientific and medical institutions produce liquid or solid radioactive waste and radioactive substances released into the soil, can be accumulated in the soil Beats By Dre Sale, a potential threat. The two important long half-life of radioactive elements produced by nuclear fission is 90 Sr (half-life of 28 years) and 137 cesium (half-life of 30 years). Radioactive strontium-90 in the air can Beats By Dre be rainwater into the soil. Therefore Moster Beats, the soil containing strontium-90 concentration Dre Beats is often proportional to the local rainfall.Edit this paragraph cultivated soilSoil tilth to the soil for farming, this concept is still in the soil of the natural form. The formation of the cultivated soil is due to human Monster By Dre Beats agricultural planting activities disturb the natural state of the soil structure,Cheap Beats soil surface is about 0-20cm. Cultivated soil below the level known as farming the bottom. Cheap Dr Dre Headphones Cultivated soil in the end how thick is how to divide, Northwest A & F University soil science expert Professor Wang Yiquan that distinguish cultivated soil Monster Headphones there are two starting points: First, the fertility of the soil, which is a concentrated layer of the soil of nutrients in organic matter ; Beats By Dre Headphones soil root length, the arable layer of naturally corresponding to the plant roots.

 4. Henrik Lundqvist Jersey Säger:

  Mike Richter Jersey
  Brandon Dubinsky Jersey
  Henrik Lundqvist Jersey
  Adam Graves Jersey
  Ryan Callahan Jersey
  Marian Gaborik Jersey
  Scott Gomez Jersey
  Brad Richards Jersey
  Henrik Lundqvist Stanley Cup Champions Jerseys
  Marian Gaborik Stanley Cup Champions Jerseys
  Brandon Dubinsky Stanley Cup Champions Jerseys
  Mike Richter Stanley Cup Champions Jerseys
  Ryan Callahan Stanley Cup Champions Jerseys
  Adam Graves Stanley Cup Champions Jerseys
  Mark Messier Stanley Cup Champions Jerseys
  Scott Gomez Stanley Cup Champions Jerseys

 5. Burberry outlet Säger:

  Shop Free Shipping cheap Burberry outlet totes, up to 80+% OFF. Clearance sale, top quality Burberry sale scarf online make a discount sale, do not miss Burberry outlet online.

 6. red bottom shoes Säger:

  Women fashion Red sole shoes Christian Louboutin can reach your style. Red bottom shoes with new design and good style at Red bottom shoes store and red bottom heels store. Up to 80% OFF with Free Shipping.

 7. Coach Outlet Säger:

  As the combination of casual styles and sport styles, Coach Outlet is a good choice for leisure times, casual but still fashion. Polo Ralph Lauren Uk products are widely welcomed. Michael Kors Outlet online for sale, high quality, low price!!!

 8. designer handbags outlet Säger:


  designer handbags outlet chanel handbags 2012 cheap handbags chanel handbags sale designer handbags cheap cheap chanel handbagsdesigner wholesale handbagsdesigner handbags wholesale cheap handbags christian louboutin shoes christian louboutin sale cheap christian louboutin cheap chanel bags chanel handbags christian louboutin salelouboutin shoes louboutin wedding shoes cheap christian louboutin louboutin shoes designer handbags outletChanel 2.55 Bags Chanel Cavier Leather Bags Chanel Crossbody Chanel Evening BagsChanel Handbags Chanel Ipad Leather Chanel Key Package Chanel Large Wallet Chanel Reissue 2.55 Bags Chanel Shoulder Bags Chanel Small Wallet Chanel Wristlet New Chanel Large Wallet Classic Chanel WatchChristian Louboutin Ankle BootsChristian Louboutin BootsChristian Louboutin EveningChristian Louboutin FlatsChristian Louboutin Peep ToeChristian Louboutin PriveChristian Louboutin PumpsChristian Louboutin SandalsChristian Louboutin SlingbacksChristian Louboutin SneakersChristian Louboutin Wedges
  Hermes HandbagsHermes WalletsPrada HandbagsBurberry HandbagsLouis Vuitton HandbagsLouis Vuitton LuggageLouis Vuitton Men BagsLouis Vuitton WalletsLouis Vuitton BeltsMiu Miu Handbags
  Christian Louboutin PriveChristian Louboutin Ankle BootsChristian Louboutin EveningChristian Louboutin Peep ToeChristian Louboutin SlingbacksChristian Louboutin SneakersChristian Louboutin WedgesChristian Louboutin SandalsChristian Louboutin BootsChristian Louboutin FlatsChristian Louboutin Pumps
  designer handbags cheapcheap handbags outletdesigner handbags outletcheap handbagsdiscount designer handbags outletLouis Vuitton BeltsLouis Vuitton HandbagsLouis Vuitton LuggageLouis Vuitton Men BagsLouis Vuitton WalletsHermes HandbagsHermes WalletsPrada HandbagsBurberry HandbagsMiu Miu Handbags

 9. Tiffany Säger:

  If you’re looking for diamond jewelry wedding ring that’s remarkable and stylish in character, chances are you’ll favor to go for a artist engagement ring.
  tiffany co jewellery
  tiffany engagement rings
  tiffany jewellery
  tiffany rings
  tiffany jewellery uk
  If you want a nuptial ring using the mix of old classic and even modern-day style and design, next Tacori wedding band often is the site for you.
  tiffany uk

  tiffany co
  tiffany bracelets

 10. sleeveless short evening dresses Säger:

  They watched as their families exited the train sleeveless short evening dresses at the far end of the platform. When Ingrid appeared, Marta turned to Edward. “Go to her,” she said.Astonished, light green evening dresses Edward stammered, “What do you mean?”“Edward, waeving chain belts I have always known I was not the Henderson girl you intended to send for. I had watched you flirt with Ingrid at the church picnics. I know it is she animal shape jade chain belts not me, you desire for your wife.”amanda

 11. jersey Säger:

   All of Wholesale Nike Jersey a christian louboutin uk sudden, everybody seems Ralph Lauren Polo T-Shirts to have polo ralph lauren shirts sale forgotten about the Polo They carve an indelible mark wholesale nike nfl jerseys in the conscious and unconscious mind of the existing and potential consumers The people wholesale nfl jersey that are interested in beauty products are very demanding because Wholesale NFL Cheap Jerseys they know wholesale nfl jersey what works Cheap Christian Louboutin and what does not work Polo Polo ralph lauren Sale shirts come in Wholesale NFL Nike Jersey a variety of designs, styles, colors and Ralph Lauren shoes sizes Wholesale Jerseys Polo shirts by this famous name are available for both men and women, wholesale cheap jerseys in long and Christian Louboutin Shoes short sleeves as well
  That’s not to say that it’s been an Christian Louboutin Pumps entirely plush ride either: the engineers from wholesale MLB jersey Wolfsburg seemingly ignored some of basic principles of automotive ralph lauren clothing design and construction wholesale jerseys when they built their third sub-compact car, nfl jersey wholesale however cheap nfl jerseys today’s Polo stands testament to both the successes the ralph lauren outlet online marque has enjoyed, and also to those failings suffered nike nfl jersey wholesale over the course of its lifetime The evolved looks cannot hide the treasured Wholesale Jersey Volkswagen lineage, the curvy body updated to keep up with the Joneses whilst remaining distinctly ‘VW’ They carve wholesale nba jerseys an wholesale nhl jersey indelible mark Wholesale Nike Jerseys in wholesale nba jerseys the christian louboutin outlet conscious and china wholesale jerseys unconscious mind of wholesale nhl jersey the Ralph Lauren Jacket existing and potential consumers Cheap Nike Jerseys Polo wholesale cheap jerseys offers a great amount of customized polo shirts cheap nike jersey that offer Cheap NFL Wholesale the fits that would appeal to everyone Technical wholesale MLB jerseys Polyester fibres were specifically wholesale nfl jersey engineered to wick moisture from the skin polo ralph lauren men’s sale in order to keep athletes cool and performing at their peak: Strong, yet Christian Louboutin Ankle Boots soft to the wholesale nba jersey touch, quick wholesale nike jerseys to dry nfl jerseys wholesale and easy to care for, Cheap Ralph Lauren Outlet they represent the current state of the art cheap nike jerseys in fibre design
  If you want to buy a pair of designer eyewear Wholesale Jersey that will beautifully complement your face, Polo Sunglasses are the best Wholesale Jersey choice The team wholesale nba jersey of four is commonly nfl jersey wholesale made up of an amateur wholesale cheap nike jerseys patron, a professional and another two amateur players usually friends or nfl cheap jerseys wholesale a fellow club Christian Louboutin Sandals members wholesale nhl jersey The community Cheap christian louboutin shoes is relatively small Most top polo professionals will have a horse christian louboutin discount they jerseys nfl wholesale keep to work their jerseys nfl wholesale timing with pre-game, be it Wholesale Jerseys one Ralph Lauren Polo Outlet hour wholesale cheap nike jersey or two before games The best place NFL Jersey Wholesale to get all designer Wholesale Nike Jersey eyewear is Best Buy Sunglasses
   The precision engineering has won Volkswagen jerseys nfl wholesale the enviable reputation for their economical and ecological engines, all of which aren’t Christian Louboutin Over Knee Boots exactly wholesale nike nfl jerseys short on performance either christian louboutin cheap This is wholesale nike jersey actually a great way for companies to create a relaxed wholesale cheap jerseys workplace environment for employees while creating Christian Louboutin Boots awareness in their customers, Christian Louboutin Women Sneakers current and prospective All Cheap Ralph Lauren Polo these aspects can be cheap jerseys sorted out if the effect created nfl jersey wholesale by the product is sharp enough to cut through the mesh of messages left cheap jerseys by other brands in the same category christian louboutin shoes sale If I’m more rugged and in a loose fit wholesale MLB jerseys people Christian Louboutin Peep toe Booties might Wholesale NFL Cheap Jerseys think of wholesale nba jersey me as a free nfl nike jersey wholesale and more open person Ralph Lauren polo hoodies Here comes the tricky task china wholesale jerseys to get the brand identity Ralph Lauren Outlet positioned in the minds of the Wholesale NFL Cheap Jerseys users
  The modern salon is always looking of ways to polo rl shirts improve its general practice and the nfl cheap jerseys wholesale kind of service Wholesale Jerseys that they can deliver to their traditional nike nfl jersey wholesale customers Polo is Polo ralph lauren unique in that a beginner has Wholesale Jersey the potential to play wholesale nike nfl jersey in nfl nike jersey wholesale a team with a world-class player ralph lauren polo sale Most people, cheap jerseys when asked to recall their first driving experience, talk of the liberty and exhilaration of the Wholesale Nike Jerseys experience Therefore, ralph lauren polo outlet online using polo shirts as material assures an increased christian louboutin on sale scope nike nfl jersey wholesale of brand awareness On non-game days, pros will Louboutins Uk take out a few ponies and "stick and wholesale nike nfl jersey ball" them to Wholesale Cheap Jersey maintain and improve their skills
   

 12. Michael Kors Handbags Cheap Säger:

  Scarpe Hogan outlet Vendita Online Michael Kors Handbags Cheap, offerta Hogan Outlet interactive,hogan uomo,hogan hogan scarpe outlet donna, hogan scarpe,tutti gli ordini vengono Michael Kors Handbags trasporto veloce! Enter Hogan World and discover Hogan Sito Ufficiale a universe of contemporary, luxury footwear and hogan outlet ufficiale accessories designed for trendy yet discerning cosmopolitan women and men. Sconto scarpe Hogan Vendita Online Store, possiamo offrire a buon mercato hogan outlet, scarpe Hogan Men and Women, save 50% -70% Off, Get it Now!

 13. designer handbags outlet Säger:


  designer handbags outlet chanel handbags 2012 cheap handbags chanel handbags sale designer handbags cheap cheap chanel handbagsdesigner wholesale handbagsdesigner handbags wholesale cheap handbags christian louboutin shoes christian louboutin sale cheap christian louboutin cheap chanel bags chanel handbags christian louboutin salelouboutin shoes louboutin wedding shoes cheap christian louboutin louboutin shoes designer handbags outletChanel 2.55 Bags Chanel Cavier Leather Bags Chanel Crossbody Chanel Evening BagsChanel Handbags Chanel Ipad Leather Chanel Key Package Chanel Large Wallet Chanel Reissue 2.55 Bags Chanel Shoulder Bags Chanel Small Wallet Chanel Wristlet New Chanel Large Wallet Classic Chanel WatchChristian Louboutin Ankle BootsChristian Louboutin BootsChristian Louboutin EveningChristian Louboutin FlatsChristian Louboutin Peep ToeChristian Louboutin PriveChristian Louboutin PumpsChristian Louboutin SandalsChristian Louboutin SlingbacksChristian Louboutin SneakersChristian Louboutin WedgesHermes HandbagsHermes WalletsPrada HandbagsBurberry HandbagsLouis Vuitton HandbagsLouis Vuitton LuggageLouis Vuitton Men BagsLouis Vuitton WalletsLouis Vuitton BeltsMiu Miu HandbagsChristian Louboutin PriveChristian Louboutin Ankle BootsChristian Louboutin EveningChristian Louboutin Peep ToeChristian Louboutin SlingbacksChristian Louboutin SneakersChristian Louboutin WedgesChristian Louboutin SandalsChristian Louboutin BootsChristian Louboutin FlatsChristian Louboutin Pumps designer handbags cheapcheap handbags outletdesigner handbags outletcheap handbagsdiscount designer handbags outletLouis Vuitton BeltsLouis Vuitton HandbagsLouis Vuitton LuggageLouis Vuitton Men BagsLouis Vuitton WalletsHermes HandbagsHermes WalletsPrada HandbagsBurberry HandbagsMiu Miu Handbagscheap handbagsbluesky131cheap handbags designer handbags outletcheap handbags

 14. t shirts designer Säger:

  Welcome to the mens t shirts factory outlet store! We promise all the customers to have the superior qualities and low prices t-shirts for men. the funny t shirts for men from the cheap clothing store, find t shirts for sale online.

 15. hats snapbacks Säger:

  Are you looking for cheap snapback hats for sale from China? This online store can be your best choice: cheap snapbacks outlet, cheap price, good quality and fast shipping. All our discount snapbacks hats are waiting for you!

 16. half sleeve bridal wraps Säger:

  In the middle of the first semester of school, half sleeve bridal wraps the entire seventh grade was tested for basic skills. Steve hurried through his tests, and continued to dream of other things, as the day wore on. His heart was not in school purple mini wedding dresses, but in the woods, Where he often escaped alone, trying to shut out the sights,long sleeve bridal wraps sounds and smells of his alcoholic home. No one checked on him to see if he was safe. No one knew he was gone, silk face wedding shoes because no one was sober enough to care. Oddly, Steve never missed a day of school.amanda

 17. Custom Icon Designs Säger:

  Recently i ran into your website and so are already reading along. I think I’d leave my first comment. I don’t understand what to share with the exception that I’ve enjoyed reading. Nice blog. For certain i will keep visiting your blog really often.

 18. Business Logo Design Säger:

  Verry nice weblog and useful! I feel i will come back one day !

 19. chanel handbags Säger:

  To be sure, Chanel is the foremost well-known high-end brand worldwide, and the Chanel bags are limited on the market with high selling price in the Chanel boutique. Not everybody manage to pay for such pricy Chanel items ,Chanel Purse ,Chanel Handbags. However, Chanel Shop Online will allow you to, in which you don’t have to shell out the additional funds for your preferred top quality Chanel Handbags, In Chanel Website.
  The popular Chanel Website sells the latest and most fashionable Chanel PurseChanel Bags and Chanel Handbags. We offer you high quality Chanel Bags. If the total price of goods is over 99$, the postal charge is free.

 20. cheap logo design Säger:

  Hey There. I discovered your blog the use of msn. That is a very smartly written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

 21. Abercrombie Säger:

  Da stili classici ma sobria che si basano su colori neutri e disegni di veramente stili occhio popping e innovativi che caratterizzano gli ultimi look per pezzi di tempo, si è sicuri di trovare proprio quello che serve per tutte le vostre occasioni importanti.

 22. Supra Shoes Säger:

  Welcome to visit this Supra Outlet online shop to own one pair of Supra Shoes with the fashion elements and the comfortable also professional protection in the toe and in the heel.Now if you buy the Supra Shoes from here,you can get more advantages.

 23. Hollister UK Säger:

  Different style bags from coach outlet store are always eloquent statement outside a woman’s attitude towards life and career. Thus, women’s bag, must exchange the use of occasions, so they are not the same as showing different spatial and temporal rhythm of beauty.Lots of people carry the crossbody bags as they are strong, soft and flexible. Coach handbags on sale at the coach outlet online Store can meet your requirements.

 24. Abercrombie France Säger:

  J’ai été très heureux de trouver ce blog. J’ai besoin de vous dire merci pour votre temps utilisé sur la publication de cet excellent écrit. J’ai savouré indéniablement à peu près tous seul bit de celui-ci et je vous ai signet pour regarder de nouveaux articles ou billets de blog sur votre site.

 25. SURF APP Säger:

  Great sharing… :)

 26. Rapid Writers Säger:

  Truly outstanding piece, I liked reading through it. It had a number of good information and facts. I will be bookmarking this web page.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu