Lördagskväll med varma tankar…

Sitter och sega mig fram denna kväll…fast det är lördag och man kunde gått ut och varit ett trevligt sällskap och varit tillsammans med trevligt sällskap..men det känns inte heller sådär jättesuget just nu. Vilken tråkis jag är :-) ).

Satt och var långt borta i tankarna innan..lät dem bara komma och gå. De som stannade kvar längst var många av de där tillfällen när man blev sådär riktigt glad och lyckligt för något man hade fått.
Den där blombuketten som kom till jobbet med blomsterbud och som överraskade mig totalt. Chokladen man får av någon man inte alls räknar med att få något av. Stenar som har letats fram just till mig. Kramen man får av någon helt spontant och ibland en puss på kinden. En fin komplimang som gör att man blir glad ända in i hjärtat. Omtänksamhet som visas på 100 olika sätt. Skratt man har delat med någon. Små meddelande med uppmuntrande ord som dyker upp.
Alla dessa små saker som ger så mycket och värmer så mycket. De är så härliga att få och framför allt…att också ge till någon.

100% glädjespridare!!!!

2 Kommentarer till “Lördagskväll med varma tankar…”

  1. Viola Säger:

    Du skriver och tänker klokt från hjärtat,,,att vara tråkig ibland är ett vara som jag själv jobbat med för att tillåta mig till…att bara vara i känslan tillåta den komma fram,,,,du har goda tankar om dina medmänniskor vilket speglar dig själv du är en mycket god människa..

    kram och en riktigt skön söndag

  2. starglimmer Säger:

    Tack för dina fina ord! Det är just sånt som värmer så mycket!!!
    Kram

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu