Låt mig smickra dig…:-)

YouTube Preview Image

Komplimanger…detta enkla sätt att göra någon annan glad.

En uppriktigt menad komplimang kan lyfta någon en hel dag, vända på en annan människas sinnestämning och göra att man känner sig sedd.
Finns det något härligare än att få höra vackra ord som är menade från hjärtat? Det behöver inte vara stora saker, några ord om en vacker tröja eller att någon säger något om ditt leende…bara det där att någon lägger märke till saker och inte är rädd för att berömma.

En komplimang eller beröm kan dröja sig kvar länge i hjärtat och lyfta sinnet. Det är lika mysigt att ge detta till någon annan och se ögonen lysa upp som att få!

Jag är tacksam för varenda en jag får, de får mig att gå och le vid de mest oväntade tillfällen. Det märks så väl när de är uppriktigt menade och de blir som skatter man gömmer i sitt hjärta.

Sen kan man väl uppskatta smickret man får på krogen, men där får man ta det hela med en stor nypa salt :-) . Men tacka och ta emot, det ska man alltid göra…och njuta lite även av smickret!!! :-)

4 Kommentarer till “Låt mig smickra dig…:-)”

  1. Viola Säger:

    och det du skriver känns också ärligt menat,,,
    kram till en toppenkvinna

  2. Flatter Säger:

    Och att se att uppriktigt menat smicker blir uppskattat !! Det värmer också.. Visst känns det bra att kunna glädja någon :)

  3. Coach Outlet Säger:

    As the combination of casual styles and sport styles, Coach Outlet is a good choice for leisure times, casual but still fashion. Polo Ralph Lauren Uk products are widely welcomed. Michael Kors Outlet online for sale, high quality, low price!!!

  4. Louis Säger:

    louis vuitton

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu