Känslor….

En virvelstorm av känslor. Något som inte går att paketera eller lägga in i olika fack. De finns där. Man kan fösöka att trycka bort dom..känslorna men de ligger där på lur, redo att poppa upp när man minst anar det!

De där förvirrade känslorna som man inte ens kan förklara. Där hjärnan kör med kortslutning för att man inte ska bli helt tokig av försöken att hitta en förklaring och där man till slut helt enkelt får gå på….känn!
De där otroliga känslorna som flyger på en och man får ett fånigt leende på läpparna…i tid och otid. När andra börjar snegla lite misstänksamt på en för att man i ett ösregn går och ler för sig själv.
De där glada känslorna som gör att man har lust att sjunga. Som gör att andra ler tillbaka när de ser glädjen i ens ansikte.
De där lyckliga känslorna när magen gör en volt och det känns som man svävar. Där knäna blir svaga och det enda ljudet man kan få fram är en djup suck..av lycka!
De där outsägligt ljusa känslorna som driver fram tårar i ögonen och fyller varendra vrå i kropp och sinne. De som man önskar att man kan hålla kvar för evigt och dela med sig.

Sen finns ju även de känslor som är åt andra hållet…motsatsen till allt de andra..och de går ju inte heller att dölja helt och hållet.

Men just nu…så är det de lyckliga känslorna som ska gälla, de glada och de positiva! För hur det än är…så är det de som gör att man kan dela med sig till andra med med kärlek, glädje, tacksamhet och så mycket annat…..

3 Kommentarer till “Känslor….”

  1. Viola Säger:

    härligt du bejakar dig själv och livet! Du är på väg i din inre resa, tack och kram,,dina ögon glittrar;)

  2. Elvis.P Säger:

    Lovely feeling :) :) :) I feel with you !!!

  3. hermes wallet Säger:

    The style is so-so and if you just want the hands-free functionality, there are plenty of other messenger/cross-body bags. Hermes is just toying with the obsessed, knowing that they’ll take whatever Hermes tempts them with.

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu